Inge Meyer

Over Mij

________

Als psycholoog werk ik op het snijvlak van mens en organisatie, met oog voor de privé sfeer, sinds 1999 vanuit mijn eigen onderneming.

Achtergrond

Als begeleider van individuen, teams en organisaties heb ik inmiddels in veel organisaties een kijkje in de keuken mogen nemen. Wat mij fascineert is de vraag: wat mensen drijft, waar ze blij van worden, hoe zij hun kwaliteiten optimaal kunnen inzetten en binnen welke context deze het best tot hun recht komen.

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in verschillende functies: onderzoeker, beleids- / projectmedewerker en directeur. Ook was ik bestuurslid (vicevoorzitter, penningmeester) van kleine en grote organisaties.

Professionele ontwikkeling

Nieuwsgierig naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen, ben ik zelf voortdurend in beweging, op zoek naar dat wat werkt. De vele cursussen en trainingen die ik in de loop der jaren heb gevolgd, leiden tot een eclectische werkwijze. Op mijn pad kwam ik westerse en oosterse denkwijzen tegen, ik gebruik graag 'best of both worlds', afgestemd op hetgeen de situatie vraagt.

Samenwerking

Samenwerking met collega's is voor mij inspirerend en staat garant voor mijn professionaliteit en vakontwikkeling. Overleg en intervisie met collega's houdt mij scherp. Ik werk samen met een klein aantal bureaus en mensen.

Samenwerkingspartners
Langere samenwerkrelaties heb ik met de volgende opdrachtgevers:
  • UMC Utrecht, afdeling medische vervolgopleidingen
  • Algemene Bestuursdienst (ABD), Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
  • SSR - Studiecentrum Rechtspleging - opleidingsinstituut van de Rechterlijke Organisatie

Coachadres

Inge Meyer Reflectie & Ontwikkeling

Oorsprongpark 7, Utrecht

Catharijnesingel 56/57, Utrecht

Stuur een bericht

Naam  
E-mail  
Bericht